Ivana, Hotel Frankopan, Ogulin

#prviput posjeti jezero u kojem spava zmaj.

Želite provesti čarobnu jesen s likovima Ivane Brlić Mažuranić? Evo adrese na koju trebate otići.

02.03.2021.
facebook share

Heritage Hotel Frankopan je mali je obiteljski hotel koji gostima pruža ugođaj prošlosti. Smještajni kapacitet je 21 soba, a naša gastronomska ponuda temelji se na lokalnim autentičnim receptima kroz a la carte ponudu restorana i personalizirane jelovnike domaće kuhinje ogulinskoga kraja ili lovačkih specijaliteta. Za svaku je preporuku vinski podrum, koji je smješten unutar kamenih zidova starih više odpreko 200 godina, prekrasan dvorišni atrij idealan za druženja i Frankopanska konoba, u kojoj ugođaj dodatno vizualno obogaćujeizira plamen vatre.

“Da je baba muško, zvala bi se Duško!

Gospon čovek

Ono po čemu bismo htjeli da nas ljudi prepoznaju i pamte je jedinstvenost doživljaja hotelske ponude koju se trudimo graditi kroz topao i prijateljski odnos. Tu je svakako i čarolija naše lokacije koju okružuje prekrasna priroda i baština koja čini srž naše destinacije. Trudimo se u poslovanju očuvati njenu društveno-kulturnu autentičnost.

Projektom rekonstrukcije i adaptacije prije 15 godina obnovili smo kulturno dobro u centru grada. Gledajući iz današnje perspektive, za nas dva Ogulinca ovo je bio vrlo hrabar pothvat. Naravno, u tom trenutku kad smo preuzeli rizik, kako to i bude u poduzetništvu, nismo mogli znati što nas sve očekuje na ovom putu iako smo obojica tada imali i svoje firme i 20 godina iskustva u poduzetništvu. Vodili smo se vizijom uspjeha, ali i emocijom koju smo imali odrastajući uz ovaj povijesni objekt.

Moramo se prilagoditi trenutnoj epidemiološkoj situaciji, koja je globalno neizvjesna. Namjera nam je i dalje se razvijati u smjeru održivog turizma, raditi i djelovati u što većoj sinergiji s lokalnom zajednicom. Sretni smo i ponosni na ovaj projekt Zagrebačke banke, koja će nam pomoći cijeloj Hrvatskoj predstaviti ovaj uistinu poseban hotel i otkriti mnoge skrivene ljepote naše destinacije. U našem hotelu vikend boravak je sadržajan od prvog do zadnjeg trenutka.

  

Tesla uspješno lansirao Model Y

Tek što je i sam Wall Street počeo obraćati više pozornosti na Bitcoin, pojavili su se novi rivali u svijetu crypto valuta koji prijete nadjačati dosadašnjeg vođu.

naslov

tekst